retriever medianieuws

Franska.nl 31 oktober van start

Franska.nl
27 oktober 2016  

PilotStudio B.V. lanceert 31 oktober het nieuwe online magazine Franska.nl. Franska.nl richt zich op zelfbewuste, actieve, volwassen vrouwen en behandelt alles wat zij leuk vinden en nodig hebben. Psychologie, lifestyle, gezondheid en luxe genieten komen allemaal aan bod. Advertentiemogelijkheden bestaan o.a. uit advertorials, branded content en display campagnes. Displayadvertenties zijn beschikbaar vanaf een cpm-tarief van 18 euro.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter
0

Clear Channel Nederland digitaliseert reclamemast Waddinxveen

Clear Channel Nederland
24 oktober 2016  

De reclamemast, ‘The Diamond’ genaamd, is voorzien van 2 ledschermen van 91m2. De schermen zijn van hoge kwaliteit en zijn o.a. uitgerust met lichtsensoren die de lichtsterkte aanpassen aan het moment van de dag. The Diamond is gepositioneerd aan de A12 tussen Den Haag en Utrecht waar 1.366.240 passanten per twee weken geteld worden. Adverteren kan als onderdeel van een loop, waarbij de advertentie 6 seconden per loop van 24 seconden in beeld is. Adverteerders kunnen ook kiezen voor full ownership, waarbij een campagne een of meerdere dagen non-stop en exclusief te zien is. Tarief voor 2 weken onderdeel van een loop bedraagt 26.520 euro.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter
0

MediaSpecs.be lanceert nieuwe website

mediaspecs
18 oktober 2016  

Interessant voor het plannen en adverteren net over de zuidergrens: MediaSpecs.be, sinds 2008 partnersite van Retriever in België en Luxemburg, heeft een nieuwe website gelanceerd. De nieuwe homepage maakt meer ruimte voor het medianieuws en brengt ook Insights, Jobs en een Agenda met alle activiteiten. De website switcht soepel tussen de database met mediagegevens en de gratis nieuwssite. MediaSpecs heeft, naast voor België en Luxemburg, ook een licentie-overeenkomst voor de Retriever database in Frankrijk. Geïnteresseerd in de mogelijkheden in België, Luxemburg of Frankrijk? Neem contact op met je contactpersoon binnen Retriever Nederland.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter
0

Online nieuwsplatform frank.news biedt partnershipmogelijkheden

frank.news
13 oktober 2016  

frank.news is het online nieuwsplatform van Frank News Publishing B.V. over marketing, communicatie en media. frank.news richt zich op beslissers en beïnvloeders in de marketing en communicatie. Sinds kort biedt het platform mogelijkheden voor partnerships. De mogelijkheden bestaan uit branded contentbijdrages en het plaatsen van persberichten. Kosten voor het schrijven en plaatsen van een branded contentartikel zijn 870 euro bij 1 plaatsing. Kosten voor het schrijven/redigeren en plaatsen van 1 persbericht bedragen 650 euro.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Media Groep Limburg en A&C Media door als Concentra Media Nederland

Concentra Media Nederland
3 oktober 2016  

Per 3 oktober 2016 zijn Media Groep Limburg en A&C Media B.V. samengegaan onder de nieuwe naam Concentra Media Nederland. Dit nieuwe bedrijf is verantwoordelijk voor de uitgaves De Limburger, 1Limburg, WijLimburg en 1Lokaal. Op 16 oktober jl. werd bekendgemaakt dat het Belgische Mediahuis Concentra Media Nederland overneemt. Dit heeft weinig invloed op adverteerders en planners, die nog altijd bij Concentra Media Nederland terecht kunnen.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter

ProMille Media lanceert nieuwe titel combinaties

promillemedia
29 september 2016  

ProMille Media, de overkoepelende verkooporganisatie voor nationale adverteerders van HMC, BDU, NDC en A&C Media, heeft een aantal nieuwe titel-combinaties gelanceerd die een goede dekking bieden in onder andere de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Gelderland, Utrecht en Limburg. Deze combinaties zijn in Retriever te vinden en op kaart met andere huis-aan-huis proposities te vergelijken door de verspreidingsgebieden in de Retriever Media Maps over elkaar heen te leggen.

huisaanhuisbladenpromillemedia

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Zakelijk reismagazine Business Traveller komt naar Nederland

Business traveller
29 september 2016  

TRAVelMEDIA B.V. lanceert per november 2016 de Nederlandse editie van het internationale zakelijke reismagazine Business Traveller. Deze titel richt zich op de zakelijke reiziger en de zakelijke reisbranche. Onderwerpen die besproken worden zijn o.a. nieuws van airlines, airports, hotels, frequent flyerprogramma’s, autoverhuurders en lifestyle. Business Traveller verschijnt 10x per jaar in een oplage van 10.400 exemplaren. Kosten voor 1/1 FC bedragen 2.850 euro. De eerste editie verschijnt op 4 november a.s.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Nieuwe NOM-oplagecijfers gepubliceerd

nommedia
27 september 2016  

Retriever heeft de vandaag gelanceerde NOM-oplagecijfers voor dagbladen (periode 2015 Q3 t/m 2016 Q2) gepubliceerd. Een analyse van de oplagecijfers toont aan dat de printoplages nog steeds onder druk staan. In vergelijking met dezelfde periode een jaar geleden is de totale oplage 4% gedaald. De totale digitale oplage (combi-abonnementen + replica’s) kent daarentegen een stijging van 6%. Interessant is om te zien dat de cijfers voor replica-abonnementen een stijging laten zien van maar liefst 25%. De verschoven interesse van print abonnementen naar digitale abonnementen lijkt zich dus nog steeds voort te zetten. Uitgebreide oplagecijfers zijn te vinden in Retriever bij de relevante titels.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Business Insider van start in Nederland

Business Insider
22 september 2016  

20 september jl. heeft Z24 Media B.V. Business Insider Nederland gelanceerd. Het internationale zakelijke nieuwsplatform is nu in elf landen actief. Business Insider richt zich op ondernemende mensen die veranderingen omarmen en concentreert zich op informatie die het zakelijke en persoonlijke leven verbetert. De belangrijkste thema’s zijn ondernemen, tech, finance, politiek en lifestyle. De zakelijke nieuwssite Z24 is opgegaan in het nieuwe Business Insider. Advertentiemogelijkheden zijn te vinden in Retriever.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter

HP/De Tijd introduceert glopinie ZUS

dummy_coverzus-jpg
22 september 2016  

6 december 2016 verschijnt het nieuwe tijdschrift ZUS by HP/De Tijd bij uitgeverij Audax Publishing. Deze nieuwe titel wordt omschreven als een glopinie, een glossy opinieblad. ZUS richt zich op vrouwen en schrijft over politiek en samenleving, kunst en cultuur en wetenschap. Aan de orde komen onder andere een lijst van de meest invloedrijke vrouwen, een uitgebreid kunstkatern en het onderwerp vrouwen & wetenschap. Het eerste nummer heeft een introductieoplage van 190.000 exemplaren. De reguliere oplage is 40.000 exemplaren. ZUS verschijnt 6x per jaar. Kosten voor 1/1 FC bedragen 4.950 euro.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter