retriever medianieuws

In het verlengde van de Retriever mediadatabase publiceren we hier het belangrijkste medianieuws. Hierin schrijven we over nieuwe lanceringen en grote wijzigingen in het medialandschap, altijd onder vermelding van de informatie die je nodig hebt om succesvolle mediacampagnes op te stellen. Volg het Retriever medianieuws en je kunt direct inspelen op de laatste ontwikkelingen.

Nieuw Magazine Pure Luxe

23 februari 2017  

Pure Luxe Media & Events heeft 16 februari jl. haar eerste magazine Pure Luxe gelanceerd. De doelgroep zijn mannen en vrouwen in de leeftijdcategorie 21–75 jaar, vaak met een bovengemiddelde financiële status en/of een leidinggevende positie. Naast het online platform wordt het fysieke Pure Luxe magazine met een oplage van 10.000 exemplaren elk kwartaal verspreid via een netwerk van vaste adressen, distributiepunten en via de relaties van Pure Luxe. De kosten voor een 1/1 FC advertentie bedragen 1.995 euro.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter
0

RTL experimenteert met nieuwsplatform VALDA

23 februari 2017  

RTL experimenteert met VALDA, een gepersonaliseerd nieuwsplatform speciaal voor jongeren/millennials (18-30 jaar). VALDA is ontwikkeld door een jong team van met name studenten van verschillende disciplines: journalistiek, software engineering, design en marketing. Met VALDA test RTL met nieuwspersonalisatie, nieuwe vormen van journalistiek en manieren om nieuws te delen. Er zijn verschillende branded content mogelijkheden beschikbaar, deze vind je in Retriever.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter
0

Nieuw regionaal vakblad ALEXANDER Business Magazine

17 februari 2017  

Vanaf 15 maart a.s. verschijnt ALEXANDER Business Magazine, een nieuw B2B magazine voor en door ondernemers in de regio Rotterdam Oost en omstreken. Het magazine verschijnt 4x per jaar en wordt op naam verspreid bij 5.500 ondernemers en bedrijven in Rotterdam Prins Alexander. De kosten voor 1/1 FC bedragen 890 euro. ALEXANDER Business Magazine is een uitgave van Stichting Alexander Business Magazine. De advertentiewerving wordt verzorgd door C&P Communicatie B.V.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter
0

Value Zipper verzorgt exploitatie van Veen Media titels

16 februari 2017  

Met ingang van 1 maart a.s. gaat Value Zipper de advertentieverkoop van het portfolio van Veen Media verzorgen. Veen Media is de uitgever van Jamie magazine, Filosofie Magazine, New Scientist, Maarten! en Historisch Nieuwsblad. Adfactor blijft de advertentie exploitatie van jamiemagazine.nl verzorgen. Met de toevoeging van de titels van Veen Media vertegenwoordigt Value Zipper nu elf uitgeverijen met ruim 50 bijbehorende titels. De advertentietarieven van de titels blijven ongewijzigd.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter
0

Nederlandse versie verkrijgbaar van het internationale gay magazine Attitude

16 februari 2017  

Media MANsion lanceert 24 februari a.s. de Nederlandse editie van het internationale gay magazine Attitude. Het magazine verscheen voor het eerst in de UK in 1994. De doelgroep is de ‘jonge gay’ in de leeftijd van 21–49 jaar. Attitude kent de bekende magazinepijlers zoals entertainment, reizen, cultuur, persoonlijke verzorging maar gaat ook de sociaal maatschappelijke ontwikkelingen en discussies niet uit de weg. In juli verschijnt een Gay Pride editie van het magazine. Attitude verschijnt 7x per jaar in een oplage van 25.000 exemplaren. De kosten voor 1/1 FC bedragen 2.000 euro.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter
0

Arko Sports Media breidt samenwerking met Wielaard Media uit

15 februari 2017  

Wielaard Studio (Wielaard Media), verzorgt al jarenlang de grafische vormgeving van diverse titels van uitgever Arko Sports Media. Die samenwerking is per januari 2017 uitgebreid met de advertentieacquisitie voor de (sport)medische titels Sport & Geneeskunde, Sportmassage, en de titels die zich richten op ‘alle beslissers in de sport’, namelijk Sportaccom, SPORT bestuur en management | Sport.nl/voorclubs, Sport & Strategie en Sport & Gemeenten. Alle gegevens vind je in Retriever.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter
0

Nieuw: GTST Magazine

7 februari 2017  

Vanaf vrijdag 7 juli a.s., verschijnt GTST Magazine. Fans van de Goede Tijden, Slechte Tijden soap kunnen nu ook tijdens de zomerstop nieuws over de serie, de acteurs en hun personages volgen. De dag van lancering van het magazine valt precies op de dag van de bekende cliffhanger waar de TV serie al jaren de zomerstop mee inluidt. GTST Magazine wordt tijdens de hele zomerstop van juli tot half augustus uitgegeven door F&L Publishing Group BV in samenwerking met RTL en EndemolShine Nederland. In totaal verschijnt de titel 4x in 2017 in een oplage van 80.000 exemplaren. De kosten voor 1/1FC bedragen 3.500 euro.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Wayne Parker Kent voegt HP/De Tijd toe aan portfolio

7 februari 2017  

De online advertentiemogelijkheden van HP/De Tijd van Audax Publishing worden per 1 februari 2017 verzorgd door Wayne Parker & Kent. De website heeft volgens de laatste cijfers 300.000 unieke bezoekers per maand. Kosten en mogelijkheden hiervan vind je in Retriever.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter

VICELAND: nieuwe TV zender voor millennials

31 januari 2017  

Vice Benelux BV lanceert op 1 maart a.s. VICELAND, een lifestyle- en cultuurzender die zich net als VICE magazine en het digitale netwerk richt op millennials. De programmering wordt een mix van internationale content en in NL en België geproduceerde content. De toon van VICELAND is humaan, transparant en nieuwsgierig. VICELAND zit in het basispakket van ZIGGO. De advertentie exploitatie wordt verzorgd door BrandDeli.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter

F&L Publishing Group lanceert Gardeners’ World

26 januari 2017  

Vanaf 28 februari a.s. ligt de eerste editie van Gardeners’ World in de winkel van F&L Publishing Group. In dit tijdschrift staat het seizoen centraal en wordt er maandelijks aandacht gegeven aan wat de lezer in die maand met zijn of haar tuin kan doen. Gardeners’ World verschijnt 10x per jaar in een oplage van 20.000 exemplaren. De kosten voor 1/1 FC bedragen 1.350 euro.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter