retriever medianieuws

In het verlengde van de Retriever mediadatabase publiceren we hier het belangrijkste medianieuws. Hierin schrijven we over nieuwe lanceringen en grote wijzigingen in het medialandschap, altijd onder vermelding van de informatie die je nodig hebt om succesvolle mediacampagnes op te stellen. Volg het Retriever medianieuws en je kunt direct inspelen op de laatste ontwikkelingen.

Value Zipper introduceert nieuwe bioscoopfilms met mogelijkheden voor branded content

18 april 2018  

Value Zipper introduceert voor 2018/ 2019 de bioscoopfilms waar branded content en sponsoring samenwerkingen voor mogelijk zijn. Voor de films waaronder Engel, Huisvrouwen Bestaan Niet 2 en Zoete Liefde kunnen samenwerkingen met diverse merken opgezet worden. Informatie en mogelijkheden over de films die eind 2018 en in 2019 zullen verschijnen kun je vinden in Retriever.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter
0

Hillenaar introduceert special op busstation Arnhem

17 april 2018  

Hillenaar exploiteert per eind februari jl. 52 Abri panelen op busstation Arnhem. De special in Arnhem bestaat uit 4 wanden van 13 aaneengesloten abri panelen. Elke wand vormt één unieke uiting van 26m². De panelen zijn strak naast elkaar gepositioneerd, direct naast de perrons. Het team van Hillenaar adviseert adverteerders bij de creatie van artwork en overleggen desgewenst voorbeelden. Deze abri panelen op busstation Arnhem zijn uitsluitend in zijn geheel te boeken. Het tarief bedraagt voor 52 panelen 4.950 euro per week.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter
0

Update socio-demografische gegevens in Retriever

13 april 2018  

Retriever heeft de socio-demografische gegevens bij regio’s geüpdatet naar gegevens over het jaar 2017. Er wordt informatie gegeven over aantallen inwoners en huishoudens, geslacht, gezinssamenstelling, leeftijd, nationaliteit en inkomen. De selectiviteit t.o.v. Nederland wordt er ook bij vermeld. Hiermee biedt Retriever nog meer inzicht in het actuele potentiele bereik van de verschillende mediamogelijkheden.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter
0

NOM oplagecijfers totaal 2017 verwerkt in Retriever

29 maart 2018  

Vandaag zijn de nieuwe oplagecijfers die door NOM zijn vrijgegeven voor dagbladen, magazines en vakbladen in Retriever verwerkt. Het betreft de cijfers over de periode 2017 Q1 t/m Q4. Voor de dagbladen heeft Retriever een analyse gemaakt van de verspreiding van de print-oplage en de digitale oplage. In dit dagbladen segment is de digitale oplagestijging is groter dan de daling van de verspreide oplage in print. Retriever abonnees kunnen deze analyse vinden bij de dagblad-titels in Retriever.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter

OMS gaat op in Talpa Media Solutions

28 maart 2018  

Talpa komt met één salesorganisatie: Talpa Media Solutions, onderdeel van Talpa Network. Talpa Media Solutions is een samenvoeging van de sales- en zakelijke marketingactiviteiten van SBS, OMS, Talpa Radio, Social1fluencers en Emesa (het moederbedrijf van VakantieVeilingen, ActievandeDag) en heeft zich met zo’n 150 professionals gevestigd in Amsterdam. De naam van de salesorganisatie OMS verdwijnt en het salesteam en B2B-marketingteam van de 7 radiozenders 538, Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica, 100% NL, SLAM! en Sublime verhuist per 3 april 2018 naar het Rietlandpark in Amsterdam. Talpa Media Solutions biedt onder één dak full service creatie, executie, analyses en evaluaties voor Spot, Non-spot, Data & E-commerce campagnes.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Talpa Network koopt Persbureau ANP

28 maart 2018  

Vandaag heeft Vereniging Veronica, de huidige eigenaar van Persbureau ANP, bekend gemaakt dat Talpa Network voor een onbekend bedrag dit nationale persbureau overneemt. Het ANP verzorgt nieuwsbulletins op onder meer Radio 538, Radio 10, Radio Veronica, Sky Radio (allen Talpa Radio), Qmusic, 100% NL en op veel lokale en regionale zenders. De Mol wil een groot Nederlands mediabedrijf creëren. Onder de naam Talpa Network heeft hij inmiddels al verschillende tv- en radiozenders en onlinediensten samengebracht. Met de aankoop van het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) wordt daar nu ook een nationale nieuwsdienst aan toegevoegd.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter

BP onderdeel Digital Screen Netwerk MMD Media

28 maart 2018  

BP heeft voor MMD Media gekozen voor de exploitatie van het digital indoor screen netwerk op haar tankstations in Nederland. Het netwerk bestaat uit 156 landscape high definition screens en is vanaf april te boeken op de premium stations van BP. Er kan geanimeerde video content worden geboekt per week, per dag of per dagdeel. Het tarief voor de inzet van het hele instore netwerk, dat inclusief een aantal Avia stations bestaat uit 190 schermen, bedraagt €9.500,- per week. Voor €55,- per week per spot kan selectief worden ingekocht.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Move On, nieuw vakblad voor tankstation-ondernemers

28 maart 2018  

Business Content Media BV lanceert op 20 april a.s. ‘Move On’, een lifestyle business to business magazine met als doelgroep ondernemers binnen de tankstation branche. ‘Move On’ verschijnt 11x per jaar in een oplage van 2.750 exemplaren en wordt verspreid onder de doelgroep. Deze oplage is opgebouwd uit controlled circulation en abonnementen, o.a. 1.000 BETA (Belangenvereniging Tankstations) aangesloten ondernemers hebben een betaald abonnement. De redactie schrijft over onderwerpen die ondernemers helpt om hun tankstation optimaal te kunnen exploiteren. De kosten voor 1/1 pagina FC bedragen 1.950 euro.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Sport76 Media is de nieuwe uitgever van Mountain Bike Plus

27 maart 2018  

Sport76 Media is de nieuwe uitgever van Mountain Bike Plus. Het magazine voor mountainbikeliefhebbers verschijnt 16 april a.s. in een oplage van 11.500 exemplaren. Naast het reguliere magazine dat 4x per jaar verschijnt, worden jaarlijks 2 specials uitgegeven.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter

Exposurebox nu ook met LED scherm

21 maart 2018  

De Exposurebox van Performance4You legt de nadruk op de mogelijkheid een tijdelijke showroom te bieden, die op relevante locaties kan worden ingezet. Sinds deze week kan deze pop-up showroom tegen een meerprijs ook geleverd worden met een 15m2 LED scherm aan de bovenzijde. Hiermee kan nog beter worden ingespeeld op real time omstandigheden. Alle mogelijkheden en tarieven vind je in Retriever.

Email to someoneShare on LinkedInTweet about this on Twitter