Retriever voor uitgevers

Retriever helpt uitgevers hun advertentiemogelijkheden zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen van mediaplanners en marketeers. Dit doen we door mediainformatie kosteloos in de mediadatabase te publiceren. De media en advertentiemogelijkheden komen altijd in beeld wanneer ze voor een campagne relevant zijn.
Medium aanmelden

Jouw medium op het juiste moment in beeld bij mediaprofessionals

Extra leadgenerator

Publiceer kosteloos je advertentiemogelijkheden in Retriever zodat deze altijd in beeld komen bij potentiële adverteerders.

Altijd 'in control'

Blijf via je eigen dashboard altijd zelf 'in control' over de gegevens van jullie media die in Retriever worden gepubliceerd.

Platform voor medianieuws

Breng lanceringen en ander belangrijk medianieuws extra onder de aandacht via de Retriever nieuwskanalen.

Promotiemogelijkheden

Naast de kosteloze publicatie van advertentiemogelijkheden in de mediadatabase en nieuwskanalen, zijn er een aantal manieren om producten of diensten extra onder de aandacht te brengen: publicatie van specials en commerciële mogelijkheden in het Retriever Medianieuws.

Specials pakket

Je kunt met thema-specifieke specials een interessant umfeld bieden aan branchevreemde adverteerders. Met dit pakket kun je zelf de specials koppelen aan zoektermen en ook meer informatie (tekst/pdf) toevoegen.

Nieuws

Retriever Medianieuws brengt via de site, de maandelijkse nieuwsbrieven en de dagelijkse nieuws-carrousels, belangrijk medianieuws onder de aandacht van mediaprofessionals. Wij vermelden hier graag ook jullie nieuws! Naast deze service bieden we ook commerciële mogelijkheden aan om nieuws extra onder de aandacht te brengen.

Interesse of meer informatie?

Wil je meer informatie over hoe Retriever kan helpen bij het optimaliseren van jullie portfolio of zoek je een klankbord voor het in de markt zetten van nieuwe lanceringen? Wij staan je graag te woord.

Bel ons

Bel ons ma t/m vrij 09:30 – 17:30

+31 (0)20 379 11 01

Mail ons

Mail ons voor vragen

info@retriever.nl

Customer journey

Retriever gebruikers

Ruim 2.000 media adviseurs en zo'n 400 marketeers en zelfstandige consultants gebruiken Retriever.