Retriever voor marketeers

Retriever laat zien welke mediapartijen in contact staan met jullie doelgroep. Dit helpt bij het afsluiten van strategische partnerships. Zo kun je jullie boodschap met creatieve oplossingen op een relevante manier onder de aandacht van je doelgroep brengen.
Demo aanvragen

Vind de juiste mediapartijen om samen je doelgroep te bereiken

Media in kaart

Retriever geeft je een scherper beeld van de mogelijkheden die mediapartijen bieden om in contact te komen met je doelgroep. Je wordt op ideeën gebracht en geïnspireerd.

Betere samenwerking

Werk beter samen met (media)bureaus en uitgevers door snelle toegang tot de basiskennis van mediamogelijkheden en budgetniveaus.

24/7 media-assistent

Retriever is je 24/7 media-assistent. Onmisbaar bij het opstellen van gerichte briefings en om direct antwoord krijgen op al je mediavragen.

Gebruikers aan het woord

Het gebruiksgemak en de zekerheid dat de database volledig en actueel is, maakt dat Retriever een partner van toegevoegde waarde is voor de externe communicatie van SRA.
Saskia Danse, Press & Public Affairs Manager SRA
Retriever helpt mij op een snelle en overzichtelijke manier de beschikbare media in een bepaalde regio of van een bepaald vakgebied inzichtelijk te krijgen. Deze snelheid en overzichtelijke manier van presenteren is van toegevoegde waarde in mijn werkzaamheden.
Martine van ’t Westeinde, Adviseur Marketing & Communicatie BOG Auctions BV
Retriever gebruik ik regelmatig om snel informatie over media te vinden.
Sharon Nobel, Account Executive/ Traffic medewerker Expertisecentrum Organisatie en Personeel

Oplossingen en tarieven

Retriever levert oplossingen variërend van basis mediainformatie voor marketeers die met mediabureaus samenwerken, tot en met uitgebreide customized analysemogelijkheden door het koppelen van datasets. Bekijk welke abonnementsvorm het beste aansluit bij uw werkproces. Wij helpen u hier graag mee!

Vrijblijvende afspraak of meer informatie?

Bel ons

Bel ons ma t/m vrij 09:30 – 17:30

+31 (0)20 379 11 01

Mail ons

Mail ons voor vragen

info@retriever.nl

kennismakenmet

kennismaken met...

Heeft u al kennis gemaakt met deze mediaprofessionals?

Pie chart

Compleet & actueel

Momenteel publiceren 1.942 uitgevers en exploitanten de media-informatie van ruim 6.800 media in Retriever. Retriever is daarmee altijd actueel en compleet.

Een selectie Retriever gebruikers

DPG Media
Mediahuis
JCDecaux
Dentsu
Omnicom Media Group
Mindshare
groupM
Publicis
Mediaplus
DPG Media
Mediahuis
JCDecaux
Dentsu
Omnicom Media Group
Mindshare
groupM
Publicis
Mediaplus