Gastronomie, nieuw horecavablad van Uitgeverij Vizier BV

Gastronomie, nieuw horecavablad van Uitgeverij Vizier BV

Begin juli a.s. verschijnt de eerste editie van horecavakblad Gastronomie van Uitgeverij Vizier BV. Het is een gratis vakblad dat wordt verstuurd naar hotel-restaurants, restaurants met een Frans-Nederlandse keuken, brasserieën, lunchrooms, grand-cafés en cateringbedrijven. Gastronomie richt zich op (non-)food in de Horeca met de nieuwste trends, kooktechnieken, productinformatie, nieuws, columns, wijn en interviews. Het vakblad verschijnt 12x per jaar in een oplage van 20.000 exemplaren. De kosten voor 1/1 pagina FC bedragen 2.500 euro.

  • Twitter icon
  • Linkedin icon
  • Email icon
Eerst zien, dan geloven!

Kennismaken met…

Image of Joris van der Pol
Joris van der Pol
Algemeen directeur OMS bij Talpa Media Solutions
In drie woorden: Gedreven, ondernemend, ongeduldig.
cup of coffee
Espresso. En dan wel echt de Italiaanse variant; sterk, vers gezet door een barista met kennis van zaken, en -net zoals in Italië- voor een eurootje.

Medianieuws per e-mail?

Ontvang een maandelijkse samenvatting van het meest belangrijke medianieuws per e-mail.