Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Dennis Jak

Dennis Jak

Uitgever
bij Fynt
In drie woorden: Oprecht, streberig, (wat) chaotisch
cup of coffee
Latte Macchiato. Met wat suiker bovenop en dan het melkschuim met suiker eraf lepelen. De Koffiezaak in het centrum van Zaandam heeft geweldige koffie!

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
14 jaar ondernemen en 13 jaar groei. 1 jaartje niet door investeringen. Meest trots op mijn dochter van 17, machtig mooi mens.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Alles met muziek. Muziek maken, luisteren, gear uitproberen, reviews schrijven (schrijf voor Arrow). Daarnaast in een gezellig kroegje een bakkie doen met vrienden en lekker brallen over van alles en nog wat.
Wist je dat ik…
Van keiharde metal hou. En dan niet Metallica hard maar grafhard. Overigens hou ik ook van Metallica hoor. En heb ik ooit tweemaal in het voorprogramma van Slayer gestaan.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Futuristic kwam uit een profielschets dus de toekomst, zo'n 200 a 300 jaar van nu. Als ik ook weer terug kan komen ga ik alleen. In mijn eentje de sfeer opsnuiven en volledige focus. Zijn we onsterfelijk, is de aarde nog leefbaar, welke planeten bevolken we etc. Machtig mooi toch om dat te kunnen ervaren?!

Dennis's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
The Big Short/Lebowski. De eerste is geniaal gemaakt en de tweede voor de heerlijke vibe en top acteerwerk.
Welk boek kun je aanbevelen?
Ik Bruuthus, een biografie over rocker Berthus Westerhuis uit Nieuwleusen.
Heb je een restauranttip?
Panchons Cantina in Zaandam. Mexicaans heeft mijn hart vanaf de eerste hap gestolen en hier maken ze het precies zoals ik het lekker vind.
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
BijBind. Een tentje waar cultuur, mensen en gezelligheid samenkomen. Hele lieve eigenaren met een enorm groot hart voor wat ze doen. Is op het Hembrugterrein vlak bij ons kantoor.

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
Wie goed doet goed ontmoet. Mijn mantra. En het is echt niet altijd zo, maar wil wel zo leven. Goed zijn voor anderen en hopen (niet verwachten) dat iets van die goedheid terugkeert in mijn eigen leven.
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Eric Jan Vis natuurlijk. Wie kent hem niet. 020 zijn verboden cijfers, schaatsen is obligaat en is mijn mentor geweest bij Adformatie. Nu werkzaam voor Bas bij Marketing Report. Als iemand een deal kan closen is het Eric wel:-).
Image of Eric-Jan  Vis
In drie woorden4 mag dat ook? GEEN WOORDEN MAAR DADEN
cup of coffee
oei, vindt het niet echt lekker... Thee, dan earl grey liefst (wel met iets lekkers erbij)
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon