Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Eric-Jan  Vis

Eric-Jan Vis

Sales director
In drie woorden: 4 mag dat ook? GEEN WOORDEN MAAR DADEN
cup of coffee
oei, vindt het niet echt lekker... Thee, dan earl grey liefst (wel met iets lekkers erbij)

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Buiten 't gezin mijn sales resultaten door al die jaren heen.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
De volksclub van geen woorden maar daden achterna reizen. Leider van eerste voetbal elftal in mijn dorp (Gorssel bij Deventer) Uit eten gaan in 't fantastische Italiaanse restaurant in Deventer van mijn jongste zoon. Sluit een deal met Marketing Report en we vieren 't daar ha ha. O ja en veel reizen maar met de telefoon binnen handbereik voor de sales.
Wist je dat ik…
ooit gevraagd ben door de toenmalige commercieel directeur van Adformatie (de legendarische Hugo Walker) om hem op te volgen.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Opnieuw naar Zuid Libanon naar het dorp en de mensen die ik in mijn tijd als Unifiller een waardiger en rustiger bestaan heb kunnen geven. 40 jaar terug was ik daar voor 't eerst en er is een mini docu op NPO geweest dat ik 10 jaar geleden voor 't eerst ben terug gegaan naar de bevolking aldaar.

Eric-Jan 's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
The other side of the heart is white
Welk boek kun je aanbevelen?
De Rechtvaardigen van Jan Brokken
Heb je een restauranttip?
De Kruidfabriek van Peter Lute Alles in Tournus (bourgogne) 5 min. van snelweg op weg naar 't zuiden of terug naar huis (of gewoon daar vakantie vieren) De Keizerskroon, het Italiaanse restaurant van mijn zoon dus.
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
2 idyllische kust plaatsjes, Sivota in Griekenland en Kalkan aan de Turkse Riviera (mijn dochter woont daar) Competa in Andalusie, ik doe de verhuur van een mooi wit typisch Andalusisch huis daar met zwembad etc etc. Enne bezoek de M 100 op 7 dec. info via onze site.

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
Never give up.
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Budi Gonzales de Chaves, mijn eerste klant toen ik startte met de Sales voor en bij Marketing Report ruim anderhalf jaar geleden. Zat nog geen 5 min. achter mijn bureau en partnership was rond. En hij heeft het lef gehad om (eindelijk) een eigen reclamebureau te beginnen ha ha.
Image of Budi González de Chaves
In drie woordenAlles of niets.
cup of coffee
Cappuccino havermelk. Geen dichtgetikte grachtengordelhipsteryup. Mijn lichaam houdt niet zo van lactose.
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon