Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Xavier Tilman

Xavier Tilman

Managing Partner
In drie woorden: enthousiast, gedreven en ondernemend
cup of coffee
zwart

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Ik ben heel trots op ons mooie jonge bedrijf. Deze maand vieren we namelijk het 5-jarige bestaan van Ngage Media ! Samen met mede oprichter Stan Thijssen hebben we een prachtig bedrijf kunnen bouwen met een heel goed team. Samen met dit team bouwen we met succes aan een nieuw medium: Digital Out of Home. Na 5 jaar zijn we nu echt zichtbaar in Nederland. In Nederland hangen nu al meer dan 40 grote digitale schermen op drukke pleinen, in winkelcentra en in het openbaar vervoer. En er komt op korte termijn nog veel meer aan !!
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Ik zou heel graag met mijn vrouw en kinderen een kijkje willen nemen in het jaar 2215. Ik hoop daar te zien dat de wereld een betere welvaartsverdeling kent dan nu. Bevoorrecht dat wij in Nederland zijn geboren moet daar ook het besef bij horen dat dit ook anders had kunnen zijn. Ik hoop dat onze kinderen in hun leven met dat besef een actieve bijdrage willen leveren aan een betere welvaartsverdeling.

Xavier's Tips

Welk boek kun je aanbevelen?
Tonio van A.F.Th van der Heijden. Prachtig geschreven en komt echt letterlijk binnen.
Heb je een restauranttip?
The Royal Mandarin in Hilversum

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
“Your time is limited, so don't waste it living someone else's life” van Steve Jobs. Doe hetgeen energie geeft en blijf bij je eigen normen en waarden. Wees authentiek !
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Justin Miles van reclamebureau Nine Creative Agency.Justin is oprichter en creatieve brein achter dit reclamebureau. Wij werken al jaren super goed samen!
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon