Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Theo Melgert

Theo Melgert

Media Intermediair
In drie woorden: Sociaal, relativerend en betrouwbaar
cup of coffee
Zwart met een roerstaafje Completa

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Het klinkt afgezaagd, maar ik ben trots op mijn twee zonen. De oudste is ook werkzaam in de media, bij Life After Football en de jongste wilt in zijn voetsporen treden en gaat volgend jaar naar het Grafisch Lyceum Rotterdam. Als ouder blijft het afwachten hoe je kinderen opdrogen, maar mijn vrouw en ik kunnen trots op hen zijn.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Mijn vrije tijd besteed ik vooral aan voetbal, op zaterdag langs de lijn bij mijn zonen en op vrijdag op de tribune bij Excelsior. Sinds 2010 ben ik voorzitter van Supportersvereniging Pro Excelsior en zit ik in de projectgroep Communicatie van de club. Daarnaast bezoek ik regelmatig concerten en cabaret voorstellingen , online speur ik naar bootlegs van The Police.
Wist je dat ik…
Toen ik 18 jaar was op de kandidatenlijst stond van de gemeenteraadsverkiezingen voor de SP? Zoals verwacht, kreeg ik niet genoeg stemmen.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Ik zou dan met alle Excelsior fans willen afreizen naar 1930, de enige keer dat we de finale haalden van de KNVB Beker. Die werd met 1-0 verloren van Feyenoord, ik hoop dan dat ze met onze steun er toch een verlenging kunnen uitslepen en na penalty's winnen

Theo's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
One Flew Over The Cuckoo's Nest
Heb je een restauranttip?
La Passione, Noordeinde 196 Den Haag

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
Always look on the bright side of life
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
<a href="/kennismaken-met/Rogier-Andreae" title=”Rogier Andreae”>Rogier Andreae</a> (Reality Outdoor)
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon