Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Sydney Groot

Sydney Groot

Eigenaar
In drie woorden: Idealist, gefocust, creatief
cup of coffee
Zwart of een cappuccino

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Het feit dat ik meerdere malen mijn baan heb durven op te zeggen om te gaan reizen en actief op zoek ben gegaan naar hetgeen waar ik het meeste voldoening uit haal.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Sinds mijn vorige reis naar Nieuw Zeeland ben ik erachter gekomen dat ik meerdaagse wandelingen met overnachtingen in hutjes helemaal te gek vind! De rust die ik ervaar en de inzichten die ik krijg zijn onbetaalbaar.

Sydney's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Ik ben een groot filmfan dus kiezen is heel lastig maar als ik dan toch moet kiezen dan ga ik voor Bladerunner 2049. De esthetiek in die film spreekt mij zeer aan.
Welk boek kun je aanbevelen?
Ik hou het meest van autobiografieën; Elon Musk, Steve Jobs, Shoe Dog
Heb je een restauranttip?
Slijs uiteraard! Dat is mijn eigen pizzeria in Hoorn samen met een compagnon. In de zomer staan we op een strandje in het Julianapark waar je kunt genieten van pizza en ijs!

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
Less is more. Als ik ontwerp ga ik altijd uit van dit principe, altijd terug naar de basis gaan en de focus leggen op wat echt belangrijk is. Dit geld ook voor mijn pizzeria, de lekkerste pizza's zijn goed in balans en hebben niet teveel ingrediënten.
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon