Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Slaven Mandic

Slaven Mandic

In drie woorden: Temperamentvol, snel, juggernaut
cup of coffee
Zwart

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
De manier waarop Wayne Parker Kent binnen vijf jaar een naam is geworden waar de mediawereld rekening mee houdt. Ik ben trots op de bijzondere groep mensen die we om ons heen hebben verzameld. En op de unieke sfeer die we ondanks onze groei vasthouden. Een bedrijfscultuur is lastig te bewaken wanneer er in korte tijd veel mensen bij komen. Maar ik kan oprecht zeggen dat iedereen bij ons perfect in het WPK-plaatje past.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik combineer marathons met meedogenloze vrijdagmiddagborrels. Die combinatie kan ik iedereen aanraden. Ik geloof in balans. Dat is gezond. Al voelt dat op zaterdagochtend niet altijd zo.
Wist je dat ik…
vroeger op hoog niveau heb getafeltennist? Nee; dat wist de rest van Wayne Parker Kent ook niet. Tot we tijdens ons jaarlijkse bedrijfsuitje een pingpongtafel tegen kwamen. En iedere opponent natuurlijk huilend ten onder ging.

Slaven's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Oeh, dat is echt lastig. Ik denk The Usual Suspects.
Welk boek kun je aanbevelen?
Getting Things Done van David Allen heeft mijn manier van werken gevormd. En onlangs las ik Sapiens van Yuval Noah Harari; ook een absolute aanrader.
Heb je een restauranttip?
Kaagman & Kortekaas is mijn absolute favoriet in Amsterdam.
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
Ja. Drink eens een shotje slivovitsj in je leven. En stap daarna niet in de auto.

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
Laatste liep ik tegen deze aan: "Little strokes fell great oaks." Dat schijnt Benjamin Franklin ooit gezegd te hebben. Mooi, toch?
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
David Allen. Die overigens sinds vorig jaar in Amsterdam woont.
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon