Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Sieger Huisman

Sieger Huisman

Senior accountmanager Key accounts
In drie woorden: humorist, positief, resultaatgericht
cup of coffee
Zwart

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Terwijl ik dit zit te typen staan mijn kinderen naast me en zitten te pushen dat ik toch vooral deze vraag met "mijn kinderen" behoor te beantwoorden. Dus weliswaar onder een lichte vorm van druk: ik ben supertrots op mijn zonen Kris (11 jaar) en Aram (8 jaar)
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Een heleboel sport, ik probeer twee keer per week te tennissen, twee keer per week te hardlopen, en daarnaast doe ik sinds een paar maanden ook aan outdoor fitness. Overigens altijd wel gekoppeld aan een gezellige "derde helft". Verder zit ik zomers zoveel mogelijk met het gezin op onze zeilboot en in de winter is de absolute favoriete vrijetijdsbesteding snowboarden in Oostenrijk.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Nou, al was het maar een weekje terug in de tijd, met de kennis van nu zou je dan op de beurs goede zaken kunnen doen lijkt mij ;-)

Sieger's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Ik blijf de oude James Bond films met Sean Connery altijd leuk vinden
Heb je een restauranttip?
Ik ben dol op lekker eten, en probeer bij stedentripjes altijd de door de "Lekker" aanbevolen restaurants te bezoeken. In Joure, mijn woonplaats, eten we meestal bij "De Jouster Toer"

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
Life is better when you're Laughing
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
<a href="/kennismaken-met/Patty-De-Win/" title="Patty de Win">Patty de Win</a>, Senior Media Executive at Zuiver Media
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon