Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Sheena Hartlooper

Sheena Hartlooper

Consultant
bij MSL
In drie woorden: Humoristisch, realistisch, kritisch
cup of coffee
Zwart

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Ik ben heel blij dat ik altijd ga voor wat ik belangrijk vind en waar ik voor sta. Ik denk niet graag in hokjes en volg altijd mijn gevoel. Zowel in mijn persoonlijke leven als op de werkvloer. Ik ben trots op mijn team collega's die mij juist accepteren en waarderen om deze eigenschappen en ik zo mijn werk als communicatie consultant het allerbeste kan uitvoeren.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik ben gek op wandelen en fietsen in de natuur. Als ik op vakantie ga is dit dan ook vaak een wandelvakantie naar Schotland, Madeira of gewoon lekker in eigen land. Daarnaast lees ik graag boeken en speel ik games op mijn Playstation.
Wist je dat ik…
Minstens 30 planten in huis heb en mijn nog-te-lezen boekenstapel in huis echt oneindig is? Ik krijg dan ook vaak scheve blikken van mijn vriend als ik weer eens binnenkomen met een nieuw plantenexemplaar!
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Ik zou terugreizen naar de 80's en specifiek naar een concert van Donna Summer samen met mijn vriend. I feel love is onze gezamenlijke lievelingsplaat die wij altijd en overal aanvragen. Dit live meemaken van Donna Summer zelf zou top zijn!

Sheena's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Big Fish
Welk boek kun je aanbevelen?
Haruki Murakami - Norwegian Wood
Heb je een restauranttip?
Eddy Spaghetti in Amsterdam Oost
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
Kattencafe Kopjes in Amsterdam (maar dan moet je wel net zo'n kattenliefhebber zijn als ik)

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
Not all who wander are lost
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Talitha Valk, mijn collega social media consultant binnen de Publicis Groupe en een goede vriendin van mij. Ontzettend sterkte en inspirerende vrouw.
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon