Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Pauline Weuring

Pauline Weuring

In drie woorden: Gedreven, Enthousiast & Creatief
cup of coffee
Het liefst zwart, maar het moet wel een goede koffie zijn.

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Ik ben enorm trots op wat ik in 6 jaar tijd met Uit Pauline's keuken heb bereikt. Van een hobbymatige website naar een volwaardig foodblog met 1.000.000 unieke bezoekers per maand. Het is te gek om zoveel mensen te kunnen inspireren en te laten zien dat koken echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Van je hobby je werk maken is aardig gelukt. In mijn vrije tijd kook ik graag, bezoek ik leuke foodmarktjes of ontdek ik de (culinaire) wereld.
Wist je dat ik…
Al bijna 4 jaar lang iedere dag hetzelfde ontbijt; namelijk kwark met muesli en een halve banaan. Verveelt nooit.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Ik zou heel graag even terug willen naar februari vorig jaar, de maand waarin ik mijzelf vrij gaf en samen met mijn vriend Maurits, Australië ontdekte. De vrijheid en inspiratie die mij dat gaf is goud waard. En als ik dan ook alvast vooruit mag kijken dan zie ik mij daar over een aantal jaar nog een paar maanden rondreizen met een busje gevuld met kinderen.

Pauline's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
De verbouwing, ik ben dol op Nederlandse films.
Welk boek kun je aanbevelen?
Feel Good Food van ondergetekende. Verder lees ik echt te weinig. Ik heb er het geduld niet meer voor.
Heb je een restauranttip?
Ik vind Colette in Haarlem leuk.
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
Wist je dat wij ook een leuke app hebben? Met daarin heel veel recepten en andere culinaire inspiratie. Gratis te downloaden in de App Store en Google Play store.

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
Live, Love, Eat! Mijn leven bestaat uit eten. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed. En daar wordt je best gelukkig van.
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Mijn lieve vriendin <a href="/kennismaken-met/Monique-van-Loon/" title=” Monique van Loon”>Monique van Loon</a> van Culy.nl
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon