Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Paul van der Linden

Paul van der Linden

Uitvoerend producent
In drie woorden: Verbindend, geïnteresseerd en enthousiast
cup of coffee
Not! Doe mij maar een lekker bakje thee

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Op één van mijn beste vrienden, Pierre Kaygin. Pierre 's heeft werelds eerste en enige mobiele, compacte beademingsapparaat (anesthesie toestel) ontworpen en bedacht. Met dit apparaat kan er nu overal en op iedere plek (zelfs zonder stroom) geopereerd worden zoals bv in rampgebieden! Te gek toch!
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Reizen met m'n vriendin Anne-Greet! Heerlijk er op uit naar nieuwe culturen, steden en landen. We zijn wel luxe poezen dus backpacking valt af :). Wijntjes drinken komt op een mooie 2e plek!
Wist je dat ik…
voordat ik producent, sportverslaggever was bij BNR en Omroep Gelderland. Dat ik drie Olympische Spelen heb mogen doen als verslaggever, daarnaast ook enkele WK's en EK's. Denk er nog vaak met veel plezier aan terug!
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Beetje zwaar deze, maar met mijn twee zussen terug in de tijd waar in de rest van onze familie nog leefde.

Paul's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Op dit moment Whiplash en Birdman. Gaat dit zien!!!
Welk boek kun je aanbevelen?
Onder Bankiers van Joris Luyendijk. De subtitel is: "Dit kan niet waar zijn". Het gaat over de financiële crisis en de ondoorzichtigheid daarvan. Echt schokkend!
Heb je een restauranttip?
Top 3 in Amsterdam. 1. Mystique (Utechtsestraat), 2. De Lobby (Nes), 3. Rijssel en de bonus tip is: de Foodhallen in west, altijd gezellig!
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
Sla eten bij SLA en cocktails drinken in de Skylounge (Hilton Double Tree, A'dam)

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
Je neemt risico's bij alles wat je doet maar nog grotere risico's als je niets doet. ((Shirley Williams, Brits politica)
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Pierre Kaygin, een Nederlandse ondernemer woonachtig in Zwitserland en bedenker van de MAID( Mobile Anesthesia Independent Device).
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon