Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Patrick van Hooy

Patrick van Hooy

Eigenaar
In drie woorden: Gedreven, Daadkrachtig, Oprecht
cup of coffee
zwart met suiker

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Qua werk ben ik erg trots op Value Zipper en het Value Zipper team. Het was een droom om een eigen bedrijf neer te zetten, helemaal volgens de werkwijze waarin ik geloof. Dat het ons met keihard werken gelukt is om dit al binnen twee jaar voor elkaar te krijgen is daarom echt te gek! Helemaal in deze moeilijke en volle markt. Werkend voor 7 uitgevers en ca 40 mediatitels en samenwerkend met een aanzienlijk deel van de top 500 adverteerders Het team bestaat inmiddels uit zeven medewerkers en in 2015 hadden we ruim zes keer meer omzet dan in het eerste jaar!
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Sporten, slapen, eten en drinken en tijd doorbrengen met mijn dierbaren. Naast zelf sporten kijk ik ook heel graag naar, vooral grote sportwedstrijden, afgelopen weekend bijvoorbeeld nog de Superbowl. Daar blijf ik tot 5u s’nachts voor op.
Wist je dat ik…
Oorspronkelijk ben opgeleid tot militair bij de Luchtmobiele Brigade.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
In 2001 is mijn broertje overleden na een auto ongeluk. Ik zou wel terug willen naar die tijd, dan stappen we snel weer terug in de tijdmachine naar het nu.

Patrick's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Pulp Fiction en de eerste twee delen van The Godfather.
Welk boek kun je aanbevelen?
Absoluut favoriet is ‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’ van Covey. Qua fictie vind ik De Pelgrim en De kunst van het veldspel aanraders.
Heb je een restauranttip?
Helder aan de Aalsmeerweg in Amsterdam. Klein gezellig en erg goed buurtrestaurant. Met een bevlogen eigenaar, die echt aandacht heeft voor zijn gasten. Extra prettig dat ik er om de hoek woon.
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
Ik heb onlangs Making a murderer in no-time uitgekeken op Netflix. Wat n bizar verhaal.

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
Winnen is belangrijker dan meedoen
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Mijn oud collega <a href="/kennismaken-met/Bart-de-Bruin/">Bart de Bruin</a> van Divimove.
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon