Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Patrick Molleman

Patrick Molleman

In drie woorden: niet te doen
cup of coffee
Cappucino met suiker

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Ik ben trots op m'n gezin, m'n lieve kindjes en m'n grote liefde. Zakelijk ben ik waanzinnig trots op m'n team dat in moeilijke tijden continu kansen ziet om te groeien en te ontwikkelen, echt heel tof!
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik ben een ouderwetse Bourgondiër, en volgens mijn partner is dat goed te zien, dus ik ga graag met vrienden lekker eten en drinken, weekendje weg, festival pakken, dat dus.
Wist je dat ik…
De oudste propper van Chersonisos was back in the days, en natuurlijk vond ik dat ik de beste was:)
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Oei, dat wordt een lastige keuze, soms zou ik graag een paar decennia terug gaan in de tijd, met de wetenschap van nu, om grote fouten te herstellen, maar dat is niet zo'n goed idee geloof ik (als ik de slechte Scifi films moet geloven), maar ik zou ook wel 200 jaar vooruit willen gaan, om gewoon te zien wat er allemaal gaat komen. Ik zou dat het liefst doen met mijn inner circle aan vrienden en familie, want het blijft toch het tofste om mooie dingen met hun te kunnen delen.

Patrick's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Pulp Fiction, blijft meesterlijk
Welk boek kun je aanbevelen?
Ik lees geen boeken
Heb je een restauranttip?
212 is wel echt heel leuk, wel ff sparen, maar dan heb je wat, ga anders een keer luchcen daar, scheelt de helft maar is minstens zo spectaculair

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
Grow but never grow up
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Remy Kurpershoek
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon