Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Nicky Levinschi

Nicky Levinschi

CEO
bij ZIGT
In drie woorden: Doelgericht, optimistisch, kritisch
cup of coffee
Cappuccino of een latte, altijd met melk.

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Mijn recente promotie naar CEO van ZIGT Nederland is wel iets waar ik absoluut trots op ben. Daarnaast doe ik af en toe vrijwilligerswerk bij een organisatie die opkomt voor vrouwen en het recht op anticonceptie en abortus, daar ben ik niet zozeer trots op voor mezelf want dan zou ik nog veel meer voor ze moeten doen, maar vooral op de organisatie en waar ze voor staan. Mijn allergrootste trots is toch wel mijn dochtertje van 2. Zij is de enige echte CEO thuis.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik ben het liefste in mijn vrije tijd bij mijn gezin, of met vrienden. In het weekend kan je me altijd wel ergens in de horeca of in het park vinden.
Wist je dat ik…
vroeger niks liever wilde dan bij de technische recherche, en daarom nu nog steeds een schrikbarend grote kennis heb van wat er met een lichaam gebeurt nadat de dood is ingetreden?
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Een beetje cliché wellicht, maar ik zou naar de jaren 20 gaan in Amerika. Specifieker in New York of Chicago. Ik heb American Studies gestudeerd dus ik heb nog altijd een fascinatie voor Amerikaanse geschiedenis en populaire cultuur. Het lijkt me enorm interessant om rond te lopen in die grote steden tijdens zo'n formatieve periode en te kijken of ik wat historische figuren zou kunnen ontmoeten.

Nicky's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Lastig deze! Ik ben wel een fan van Quentin Tarantino, zijn films hebben iets unieks. Shutter Island en Inception blijven ook goed. Ik hou vooral van thrillers.
Welk boek kun je aanbevelen?
Ik vind de boeken van Freida McFadden leuk, het zijn makkelijk verteerbare thrillers. Perfect voor als je vooral op zoek bent naar een fijne weglezer. Een iets dikkere pil die me altijd bij is gebleven is 22-11-1963 van Stephen King. Dat is zo'n beeldend en interessant verhaal. Tip, hij is ook verfilmd in een miniserie.
Heb je een restauranttip?
Eén van mijn all time favorites is toch wel restaurant de Kas in Amsterdam. En mijn favoriete buurtrestaurant is La Parole, ook in Amsterdam. Het heeft een heerlijk terrasje en de franse uiensoep is puur genieten.
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
Eén van mijn favoriete dingen om te doen in de zomer zijn de Artis Zoomeravonden. Dat is zo ontzettend leuk en gezellig, vooral als het echt zo'n zwoele, warme avond is. Picknicken in het gras met live muziek erbij, en lekker langs de dieren wandelen. Als je dat nog nooit gedaan hebt, vooral doen.

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
Hier moest ik echt even over nadenken, ik heb niet echt een quote van iemand anders waar ik geregeld over nadenk. Als ik echt iets moet noemen, dan zou ik denk ik kiezen voor: 'The definition of insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results'. Dat omschrijft me denk ik wel goed op werkvlak. Iets onconventioneler maar dichter bij mijn persoonlijke zelf: Als ik in de auto zit, luister ik meestal Spotify en denk ik na over dingen die spelen in mijn werk en leven. Ik toets mijn levenskeuzes graag af en toe aan een nummer van Sef, 'De Leven'. Daarin staan de volgende lyrics: "Nergens spijt van, alles was mooi Ook de dalen, en die andere zooi Alles gepakt, niks laten liggen De vijver van de leven, heb ik leeg zitten vissen Ik heb niks gemist, echt helemaal niks" Als ik dat hoor en denk, ja, dit slaat ook op mij, dan zit ik goed. Tot nu toe is dat gelukkig zo.
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Ik vind het van iedereen leuk om te lezen, geen voorkeur!
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon