Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Merel Kokhuis

Merel Kokhuis

Eigenaar en hoofdredacteur
In drie woorden: doorzetter, multitasker, dramkont
cup of coffee
Decaf, anders slaap ik niet

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Dat Casco Magazine ontvangen wordt zoals ik had gehoopt. Lezers nemen zelfs de moeite om mij per mail te vertellen wat ze goed vinden aan Casco. Elke keer als ik mijn inbox open denk ik: nu komt het, nu krijg ik commentaar. Maar het is elke keer zo vriendelijk en positief. Dat maakt aan Casco werken extra fijn.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Klussen. Alleen als ik klus kan ik echt de tijd vergeten. Tijdens de lockdowns miste ik een bezoek aan de bouwmarkt het meest.
Wist je dat ik…
Graag zelf een duurzaam huis wil ontwerpen en bouwen. Het is alleen een onmogelijke opgave om een geschikte kavel te vinden. En bovendien wonen we al hartstikke fijn. Het zou mij echt om het avontuur van het proces en de duurzaamheid van het huis gaan. Niet om het vinden van een betere woonplek.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Samen met mijn man naar het jaar 2040. Dan zijn alle drie mijn zoons volwassen en kan ik alvast even kijken wat er van ze geworden is. Ik zal hoe dan ook trots op ze zijn, maar het lijkt me prettig om alvast te weten dat het goed met ze gaat. Dat zou me nu een hoop zorgen schelen.

Merel's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Grease. Ik ken nog steeds alle teksten uit mijn hoofd.
Welk boek kun je aanbevelen?
Ehm, ik lees vrij veel, maar onthoud de titels nooit. Geen idee dus.
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
Hotel Jakarta in Amsterdam. Niet alleen ongelooflijk mooi, maar ook energieneutraal.

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
'The greatest thing you'll ever learn, is just to love and be loved in return' uit de film Moulin Rouge, maar natuurlijk eigenlijk uit het liedje Nature Boy van David Bowie en Massive Attack.
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Robert Thiemann van Frame Magazine
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon