Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Marlieke Koks

Marlieke Koks

Oprichter lifestyleplatform Cotton & Cream
In drie woorden: Integer, passioneel & doorzetter
cup of coffee
Op kantoor zwart, buiten de deur Soja Latte

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Extreem afgezaagd maar o-zo waar, ik ben trots op wat ik tot nu toe bereikt heb. Sinds 2 jaar full time contentmaker met mijn platform Cotton & Cream, spreker en presentatrice voor programma's en events, daarnaast ook nog gelukkig getrouwd en geniet ik van mijn leven met fijne vriendinnen om me heen. Hard work pays off.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Uitgebreid eten en drinken met vrienden, films en series kijken, dagje relaxen in de sauna of aan zee en mezelf af en toe trakteren op iets moois.
Wist je dat ik…
Van origine een dromerige chaoot ben? Juist daarom ben ik nu een extreme planner en vind ik het heerlijk om op zoek te gaan naar structuur, overzicht en balans.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Sowieso in de toekomst. Te gek wanneer reizen over 10 jaar nog gemakkelijker wordt. Geen weekendje Barcelona maar een paar dagen Tokyo. Reizen inspireert mij enorm. Samen met mijn man op zoek naar mooie plekken en nieuwe, culinaire avonturen of met vriendinnen in New York de tijd even vergeten. Dan heb ik écht het gevoel dat ik (in het moment) leef.

Marlieke's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Dat zijn er te veel om op te noemen. Ik houd van trillers. Maar Titanic is sowieso de film waarbij ik het meest gehuild heb.
Heb je een restauranttip?
Jacobz in Amsterdam, altijd leuk & goed.

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
'Be fashion, taste life' is de pay-off van mijn platform Cotton & Cream en mijn huidige favoriet.
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon