Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Marit Smit Stringer

Marit Smit Stringer

Hoofdredacteur TROUWEN & Girlsofhonour.nl
In drie woorden: Ondernemend, positief, eerlijk
cup of coffee
Met plantaardige melk

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Dat we van een online platform nu ook een print magazine hebben gemaakt. Zelf heb ik TROUWEN magazine echt gemist toen ik mijn bruiloft ging plannen, zeker qua originaliteit en ook hoe inclusief we het nu proberen te maken. Trouwen is voor iedereen, dat perfecte plaatje bestaat helemaal niet. Ik vind het fantastisch dat ik mijn platform kan gebruiken om mijn steentje bij te dragen aan een meer divers mediabeeld.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Eten! Haha! Ik ga het liefst de deur uit voor ontbijt, lunch en diner. Maar als ik moet kiezen heeft ontbijt mijn voorkeur. Dat vind ik zo ontspannen. Verder ben ik een beginnend moestuinier en kijk ik bijna alle series op Netflix, Disney en HBO.
Wist je dat ik…
Geboren ben zonder linkerhand, en dat ervoor zorgt dat ik een enorme drive heb om de mediawereld meer inclusief te maken!

Marit's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Finding Nemo
Welk boek kun je aanbevelen?
The midnight library (ik lees boeken het liefst in het Engels)
Heb je een restauranttip?
Carmel Market in Utrecht

Tot slot

Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Mandy Woelkens of Yeliz Cicek
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon