Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Jorn Dost

Jorn Dost

Creative
In drie woorden: π-Shaped Creative Omnivore
cup of coffee
Zwart.

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Mijn penaltybokaal uit 2002. En het feit dat we met Coca-Cola binnen een jaar het grootste branded YouTube channel van Nederland hebben neergezet.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Kroegtijgeren, scherp aan de wind zeilen, door de sneeuw roetsjen, een moppie gitaar spelen en sinds kort ook tennis.
Wist je dat ik…
Ooit het Haagse Paard van Troje plat speelde en heb deelgenomen aan het officieuze inofficiële wereldkampioenschap slaapzakracen.

Jorn's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Ik ben meer van de series.
Welk boek kun je aanbevelen?
Het grote dilemma op dinsdag boek. Leuk voor avonden met vrienden, etentjes bij je (schoon)ouders, tijdens saaie meetings, op je (eerste) date, als je niet kunt slapen, op het terras, tijdens ellenlange autoritten, in de wachtkamer bij de tandarts, op het strand of tijdens de zomer-, kerst-, krokus-, herfst- en meivakantie. Altijd goed dus.
Heb je een restauranttip?
De Vergulden Eenhoorn: een verborgen pareltje in Oost.
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
Doe eens een dagje Spakenburg.

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
Creativity is inventing, experimenting, growing, taking risks, breaking rules, making mistakes and having fun - Mary Lou Cook. En, wat er ook gebeurt altijd blijven lachen - Bassie.
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Rein Hannah Bojahr, Brand Producer bij Dawn, grondlegger van RA*W University en één van de tien genomineerden voor de MediaBelofte van 2017.
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon