Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Joris van Zoelen

Joris van Zoelen

In drie woorden: Business Idealist
cup of coffee
Zoveel en zo zwart mogelijk

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
In de eerste plaats m'n gezin en daarnaast het team van Synergie Business for Good. Inhoudelijk dat we in staat zijn geweest om het bedrijf in 25 jaar telkens opnieuw uit te vinden. En in het werk dat we zo'n 25 organisaties per jaar helpen met het verankeren van 'for Good' in hun business.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik ben sprinter op Nationaal niveau. Trainen en racen dus. Begin 2020 liep ik m'n laatste wedstrijd, daarna kwam Covid'19. Sindsdien trainen we telkens naar NK's en EK's die niet doorgaan. Het trainen met de U-Track Masters en de U-Track Talenten is écht het leukste dat er is. En natuurlijk tijd met mijn gezin, vrienden en familie.
Wist je dat ik…
... samen met het Team van Synergie een 'regelvrije zone' heb gemaakt van Synergie. Vanuit vertrouwen samenwerken om onze bijdrage te leveren aan een betere wereld.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Ik zou naar 2050 reizen om te zien hoe het dan met de wereld, de mensheid en de natuur is. Om te zien of alles waar we nu hard voor knokken ook echt impact heeft. En, of we nu nog dingen over het hoofd zien die we dán niet meer kunnen oplossen. Ik zou Joe Biden meenemen én m'n zoontje.

Joris's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Human
Welk boek kun je aanbevelen?
The Fountainhead
Heb je een restauranttip?
Anne & Max
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
Het Trendrapport 2020 over Business for Good

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
#justdoit
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
<a href="/kennismaken-met/Patrick-Molleman" title=”Patrick Molleman”>Patrick Molleman</a> van OMG
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon