Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Jeroen Verkroost

Jeroen Verkroost

Interim Manager
In drie woorden: Media, Innovatie, Digitaal
cup of coffee
Het liefst met leuke mensen uit het vak :)

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Ik ben trots dat ik deze maand de stap heb durven zetten naar zelfstandig ondernemerschap. Ik ben gestart als consultant en interim manager in de mediawereld. De eerste opdrachten zijn zo goed als binnen, een bijzonder gevoel!
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Muziek luisteren (en soms maken), naar concerten gaan, lezen van kranten, nieuwsbrieven, websites en apps (probeer de nieuwe Quartz news app eens uit, heel bijzonder), films/Netflix kijken en games spelen. Alle vormen van media eigenlijk :)
Wist je dat ik…
geloof dat we op hele nieuwe manieren kunnen samenwerken en dat dat ook in bedrijven steeds meer zal gebeuren? In kleinere teams, veel meer zelfsturend en open dankzij een nieuwe generatie online tools, zoals Trello en Slack bijvoorbeeld.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Twintig jaar in de toekomst, omdat ik zó nieuwsgierig ben waar het heen gaat, vakinhoudelijk met de media die volop in beweging is, maar ook om te zien of de mensheid de menselijkheid weet te bewaren nu er druk op de samenleving komt.

Jeroen's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Blade Runner
Welk boek kun je aanbevelen?
The Hitchhikers Guide To The Galaxy
Heb je een restauranttip?
Vooges Strand aan de boulevard Zandvoort is net weer open!
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
<a href="http://nuzzel.com" target="_blank" title="Nuzzel.com">http://nuzzel.com</a> - voor wie wel Twitter heeft, maar er niet heel veel tijd op door wil/kan brengen. Nuzzel brengt de belangrijkste verhalen die leven onder jouw contacten automatisch naar je inbox.

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
Ik kan niet kiezen tussen "Noblesse oblige" en "Niet klagen maar dragen".
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Eugenie van Wiechen, Algemeen Directeur FD mediagroep
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon