Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Heleen Quantrill

Heleen Quantrill

In drie woorden: keukenprinses, woordsmid, familiemens
cup of coffee
Met room!

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Het klinkt afgezaagd, maar ik ben erg trots op mijn kinderen. Hoe ze zich ontwikkelen als persoon en wie ze zijn qua karakter. Opvoeding heeft daar natuurlijk een belangrijke rol in, dus indirect ben ik ook best trots op mijn man en mijzelf. Hebben we toch maar goed gedaan ;)
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Het liefst lees ik of los ik sudoku's of cryptogrammen op. Een cake bakken en bij m'n oma langsgaan staan op een stevige tweede plek.
Wist je dat ik…
... een zwak heb voor grote honden? Echt grote honden. Sint Bernard, Deense dog, Ierse wolfshond, dat idee. Groot, trouw en een mega eetlust. Ik zou er graag twee willen en ze 'Van Gent' en 'Loos' noemen. Mijn man zag dit niet zitten, dus nu hebben we twee border collies. Ook erg leuk.

Heleen's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Up. Mr. Fredrickson lijkt op mijn opa.
Welk boek kun je aanbevelen?
Een woordenboek. Met het opzoeken van een woord kom je altijd nieuwe woorden tegen die je nog niet kende.
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
Als iemand een deur voor je openhoudt, zeg eens heel vriendelijk 'dankjewel'. Wie weet wat voor impact dat op hem/ haar heeft.

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
'Laat los en hou dat vast'. Mijn moeder is aan hersenkanker overleden. De ziekte heeft ons de waarde van mensen en momenten geleerd, in plaats van ons overmatig zorgen te maken over zaken waar we geen invloed op uit kunnen oefenen. Zij drukte ons op het hart om meer los te laten en dat sentiment vast te houden. Een grappige woordspeling waar we altijd erg gek op waren en een levensles in één.
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon