Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Feli Hansen

Feli Hansen

In drie woorden: Eigenwijs, Creatief, Sportief
cup of coffee
Soms koffie, soms thee. Het liefste in een glas of mok, zodat ik mijn handen kan opwarmen.

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Op dit moment op de oprichting van Ripple Media samen met Jeroen van der Meijden en Wim van der Oest. Met als eerste product Jongbelegen.nu. Hét online magazine voor eigenzinnige 48plussers die alles uit het leven willen halen. Jongbelegen bevat een unieke mix van karakteristieke portretten, korte verhalen en inspirerende artikelen over alle dingen die het leven leuker en makkelijker maken. Inmiddels hebben we de eerste leerfase achter ons, hebben we de nodige optimalisaties doorgevoerd, behoorlijk wat content gecreëerd en groeit het aantal bezoekers fors. Zo leuk om te zien dat het gewaardeerd wordt.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Iets met sport (tennis, padel, hardlopen, fitness), fotografie, natuur en/of muziek. En het liefste allemaal tegelijk. En heel soms even helemaal niets en gewoon een beetje aanrommelen.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Ik heb het nu eigenlijk wel naar mijn zin, dus ik heb niet direct een wens voor een ander tijdperk. Hooguit af en toe even terug naar de tijd dat mijn moeder nog leefde om haar om raad te vragen of om gewoon gezellig er samen even op uit te gaan.

Feli's Tips

Welk boek kun je aanbevelen?
Kookboeken van The Happy Pear
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
Kijk eens op Jongbelegen.nu

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
Screw it, let's do it!
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Jeroen van der Meijden
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon