Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Evert Eijffinger

Evert Eijffinger

Client Service Director
In drie woorden: Gedreven, humor, no nonsens
cup of coffee
Zwart en veel

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Op mn Team bij Havas Media. Met meer dan 20 vooral jonge talenten servicen we klanten als Disney, Kia, Emirates, Remia, Thalys en Philips. De energie en drive van eenieder maakt me trots. Ondanks de losse en relaxte sfeer wil iedereen vol gaan voor onze klanten.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Alternatieve bandjes kijken, Theater en voetbal bezoek, lezen, koken, gamen, biertjes drinken en af en toe eens sporten.
Wist je dat ik…
In een vorig leven ooit aan Idols heb meegedaan (seizoen 2). Gelukkig voor het Youtube/VOD tijdperk, dus er is niets van terug te vinden. Dat is overigens beter voor iedereen.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Naar de jaren 80. Wat een ontzettend toffe periode was dat toch. Qua muziek, kleding, TV shows, films, sport en gadgets. Maar ook qua snorren en matjes. Ik zou dan graag meespelen in een klucht van John Lanting's 'Theater van de Lach' met veel consternatie en slaande deuren. Geweldig.

Evert's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Human Traffic en Masterclass. En de Netflix serie Happy.
Heb je een restauranttip?
Sinne op de Ceintuurbaan. Heerlijk.

Tot slot

Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Onze CEO Thijs Muller
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon