Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Eva Wolf

Eva Wolf

Eigenaar / Communicatiespecialist
In drie woorden: Pragmatisch, resultaatgedreven, een verbinder
cup of coffee
Decaf verkeerd met soyamelk en een beetje kaneelsuiker

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Dat Leonne (mijn compagnon) en ik al tien jaar De Wolven bestieren. Sowieso is het bijzonder dat je iemand vindt met wie je zo fijn samenwerkt en met wie je - meestal - op één lijn zit. En die lijn houden we goed vol. Al sinds de start vinden we groei minder belangrijk dan stabiliteit en streven we ernaar om het plezier in ons werk echt zo groot mogelijk te houden. Dat geldt ook voor ons personeel; hen geven we de ruimte om zich te ontwikkelen en om te doen waar zij gelukkig van worden. Onze klanten hebben vervolgens profijt van de hoge kwaliteit van ons werk die door de positieve werkhouding en sfeer ontstaat. Het echte gevoel van trots krijg ik als ik ons fijne kantoor binnenloop in de ochtend, vrolijk gegroet word door het team én ik klanten spreek die tevreden zijn over ons werk voor hen.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Tijd doorbrengen met mijn man, kids, familie en vrienden. Dat kan variëren van chillen en smikkelen bij Club Zand in Castricum tot vrimibo-en met mijn vriendinnen. Ook zit ik sinds een halfjaartje op dancehall-les, een soort hiphop-achtige dans... heerlijk is dat! Zodra de zon zich een beetje laat zien, ben ik veel bij ons tuinhuis vlakbij Amsterdam Sloterdijk. Met mijn vingers in de aarde wroeten, zorgt ervoor dat mijn hoofd zich leegmaakt.
Wist je dat ik…
Mijn elleboog kan likken. Dat schijnt onmogelijk te zijn.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Het is wel goed om vooruit te kijken; dat geeft je ook de juiste richting. Maar ik leef in het nu en geniet daarvan! :-) (oftewel: bij mij geen behoefte aan een tijdmachine)

Eva's Tips

Welk boek kun je aanbevelen?
Kom hier dat ik u kus - Greet Op de Beeck
Heb je een restauranttip?
La Vallade
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
Voor mensen die van groen houden is Sprinklr echt te gek. Ze bezorgen biologisch gekweekte planten bij je thuis.

Tot slot

Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Een van mijn leermeesters: <a href="/kennismaken-met/Martin-Verspeek" title=”Martin Verspeek”>Martin Verspeek</a>
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon