Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Eva Rozenbeek

Eva Rozenbeek

Marketing & Business Development Manager
In drie woorden: Enthousiast, Nieuwsgierig en Ambitieus
cup of coffee
Zwart!

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Op mijn twee fantastisch lieve kindjes Jula & Morris! Daarnaast ben ik ook heel trots dat ik bij een bedrijf mag werken wat zo ontzettend betrokken is bij de mensen, maar daarnaast ook nooit gas terug neemt op het gebied van innovatie en ambitie. Voor mij de perfecte combinatie!
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Mooie herinneringen maken met de liefste mensen om me heen. Lekker uit eten, spelen met mijn kinderen, weekendjes weg, dansen, rennen, fietsen en ook wel Netflix uitspelen moet ik eerlijk toegeven.
Wist je dat ik…
mega impulsief ben. Ik kick op de adrenaline van verandering. Ander huis, andere haakleur, nieuwe inrichting, spontaan vakantie boeken... Gelukkig hou ik ook wel een aantal elementen stabiel in mijn leven.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Ondanks mijn nieuwsgiergheid naar het verleden en naar de toekomst, zou ik graag even een sprongetje willen maken naar september. Als alles loopt zoals het moet lopen ga ik met 12 vriendinnen naar Lissabon en gaan we met elkaar 15 jaar terug in de tijd. Dansen op oude hits tot de zon op komt, thema-avonden, cocktails drinken aan het zwembad en lekker vis eten aan de kust.

Eva's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Gone Girl
Welk boek kun je aanbevelen?
Smarter Faster Better van Charles Duhigg. Je moet niet harder werken, maar slimmer!
Heb je een restauranttip?
Baak in Hilversum. Turkse gerechten maar ook Westerse gerechten met een Turkse Touch. Allemaal met liefde en passie klaar gemaakt. En die passie zie je ook terug in service. Echt een aanrader!
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
Wist je dat je bij het benzine-icoontje op je dashboard kan zien aan welke kant je tankdop zit.

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
The creative adult, is the child who survived!
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Jasmijn Bouwmeester
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon