Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Edwin Werkman

Edwin Werkman

In drie woorden: Pragmatisch - Ongeduldig - Enthousiasme
cup of coffee
Zelf drink ik geen koffie, maar op kantoor bieden we verse-bonen-koffie. Altijd met een verrassing. Bovenal geen suikerklonten, maar een suikerstaafje. Suikerklonten zijn voor paarden.

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Dat Zuiver Media - in een zeer competatieve markt - in 5 jaar tijd zich heeft ontwikkeld tot een serieus alternatief. We tellen mee. Bovenal "draait het om de tent en minder om de vent". Daarmee bedoel ik dat Zuiver Media een aantal producten biedt, die anderen niet - of slechts ten dele - hebben.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Stil zitten is niet mijn sterkste kant. Ben dus vooral erg druk bezig met DHZ. In en om het huis. Soms met hulp van anderen, maar vaak ook niet.
Wist je dat ik…
.....steeds ongeduldiger lijkt te worden en ik niet weet hoe ik dat veranderen ga.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Terug naar de jaren 1988 tm 1992: de mooiste jaren van m'n leven. Maar wel de dingen weten, die ik nu weet ;-) Met wie? Met mijn trouwe viervoeter, die nu "hoofd beveiliging" is bij Zuiver Media (zie website).

Edwin's Tips

Welk boek kun je aanbevelen?
Het laatste boek dat ik heb gelezen is De Kameleon in 1978. Kan niet het geduld opbrengen om langer dan 10 minuten te zitten en te lezen. Daarom ben ik nog steeds liefhebber van dagbladen.
Heb je een restauranttip?
FG Restaurant in Rotterdam. Francois Geurts maakt er een feestje van. Maar KCF met hot wings is ook niets mis mee.
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
-

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
Ik schijn nogal veel quotes dagelijks te gebruiken als ik collega's moet geloven. Daarom heb ik met Kerst 2015 kaarsen gekregen met een deel van de quotes. De mooiste: "De ideale slag is die rechtstreeks naar de vlag".
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Dennis Kuperus - Kinetic
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon