Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Denis van Leeuwen

Denis van Leeuwen

Chief Strategy Officer
In drie woorden: Lang, nieuwsgierig, kuif
cup of coffee
Cortado. Liefst met Spaans gebrabbel op de achtergrond

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Op het bedenken van perfecte strategieën voor onze adverteerders. In een goede strategie leidt hét klantinzicht tot een strategisch platform dat naadloos aansluit op de positionering en beantwoordt het aan de grootste uitdaging van de adverteerder. Dat euforische moment waarbij alle puzzelstukjes in je hoofd in elkaar vallen (dat meestal gebeurt op onverwachte momenten als een wandeling naar de bakker of tijdens het tandenpoetsen) is verslavend.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Muziek. Ieder ochtend begint met een bord Brinta en anydecentmusic.com. Daarnaast ben ik een trouwe Vriend van het Rijksmuseum zodat ik minimaal 1 keer per maand een portie Rembrandt kan halen zonder daarbij in de rij te hoeven staan.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Het lijkt me waanzinnig de verbaasde blik in de ogen van m'n moeder te zien als ik als volwassen vent aanwezig ben bij m'n eigen geboorte. Of breng ik dan de tijdslijn in de war? In dat geval moeten Dr. Emmett Brown en de DeLorean ook aanwezig zijn om het universum weer te herstellen.

Denis's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Get Out
Welk boek kun je aanbevelen?
De heilige Rita van Tommy Wieringa
Heb je een restauranttip?
De rendang van Terang Boelan is onovertroffen
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
Be nice

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
€ 61,74
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Tjibbe Renkema
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon