Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Debby Nobel

Debby Nobel

hoofdredacteur
In drie woorden: creatief, efficiënt, loyaal, eigenzinnig, moeite met tellen
cup of coffee
als een maanloze nacht

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Dat het is gelukt om Veronica Magazine met slimme merk-extensies relevant te maken voor 2020 en verder. De gids breidde zich uit tot een compleet entertainmentmagazine, elk kwartaal verschijnt The Guide (een luxueuze kwartaalgids op het gebied van film, series, theater, muziek en lifestyle) en de online brand Veronica Superguide heeft via app en web dagelijks 150.000 unieke bezoekers en 7,5 miljoen pageviews per maand.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Films en series kijken, Star Wars lego bouwen met m'n kind (ik bouw, hij sloopt), Podcasts luisteren tijdens een duinwandeling, wijn drinken met vrienden.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Met m'n wederhelft op Nijlcruise in de jaren 20 of 30. Ik heb een heel (waarschijnlijk vertekend) romantisch beeld van reizen in die tijd. Alleen maar knappe, rijke mensen met mooie hoeden. Hij wil trouwens never nooit met me naar Egypte omdat het diarreebestemming nummer 1 is. Ook niet in 1928, vrees ik.

Debby's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Star Wars: The Empire Strikes Back, Little Miss Sunshine, The Dark Crystal
Welk boek kun je aanbevelen?
House of Leaves, M. Z. Danielewski

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
"Wie inspirerende quotes nodig heeft, moet op zoek naar een andere baan." (Debby Nobel, 2019)
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon