Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Daniel Schmitz

Daniel Schmitz

Commercieel directeur
In drie woorden: Ambitieus, humoristisch, creatief
cup of coffee
met melk en een zoetje

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Ik ben onwijs trots op waar het maandblad MIJN Magazine nu staat. We hebben deze titel pas vorig jaar overgenomen met ons bureau (Romeo Delta MultiMedia). De naamsbekendheid was na ruim 21 jaar verschijning in de Achterhoek absoluut nog erg goed te noemen, maar het magazine had een beetje een stoffig imago gekregen. Door goede inspiratiesessies met de bestaande en nieuwe medewerkers te voeren is er een frisse bladformule ontstaan, dat direct zijn vruchten is gaan afwerpen. Zowel de lezers als adverteerders praten weer over MIJN Magazine en dat allemaal door elkaar te inspireren en enthousiasmeren
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik ben gek van voetbal en ben veel op het veld te vinden. Is het niet omdat ik zelf train of speel, dan sta ik wel bij een van beide kinderen te kijken als supporter. Ook sport ik in de sportschool, waar ik minstens een keer per week krachttraining en Indoor spinning doe. Maar ik ben ook gek op niksen en heerlijk ontspannen een film of serie kijken
Wist je dat ik…
als Achterhoeker ook behoorlijk gek ben op carnaval. Zo ben ik ooit lokaal begonnen als buutreedner/tonprater (soort stand-upcomedy) en tegenwoordig treed ik ook elders in het land op. Ik ben zelfs regerend kampioen van zowel de Achterhoekse- als Twentse Buutkampioenschappen!

Daniel's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Oei! Mag een serie ook? Breaking Bad in dat geval
Heb je een restauranttip?
Gringo's in Doetinchem
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
Bezoek eens een buutavond als je van lachen houdt. Dit kun je prima los zien van carnaval en is een perfect avondje lachen, gieren, brullen!

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
Wie het leven als tegenwind ervaart loopt in de verkeerde richting
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon