Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Camiel Overgaauw

Camiel Overgaauw

Managing partner
In drie woorden: Licht-chaotisch, sfeermaker, optimistisch
cup of coffee
Ik ben pas 2 jaar geleden begonnen met koffie drinken, omdat ik ervaar dat het helpt tegen hoofdpijn. Liefst gewoon zwart, niets erin

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Zakelijk gezien dat het tot nu toe steeds lukt om HPB futureproof en relevant te houden, ondanks heftige concurrentie. Uiteraard is dat niet alleen mijn verdienste. We zijn inmiddels met een managementteam van vijf. Allemaal totaal verschillende 'characters' maar we vullen elkaar perfect aan. Op die manier kunnen we samen ondernemen en ook een stuk van de verantwoordelijkheid delen. En trots op collega's die als stagiair of junior binnenkomen, de schroom van afschudden en doorgroeien binnen HPB of uitstappen naar mooie functies in het bedrijfsleven.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Met Daan (7) en Thijs (9), mijn twee zoontjes, bommetjes maken in een zwembad. Maar ook tuinieren en boomhutten maken. Uit eten met mijn lief.
Wist je dat ik…
Een groot deel van het jaar in een tuinhuisje woon aan de rand van Amsterdam?
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Toch naar de toekomst dan, een jaar of 50 vooruit. Al die doemverhalen dat het einde der tijden nabij is... Ik ben nieuwsgierig of de mens met al zijn creativiteit en innovatiekracht een oplossing weet te vinden voor de grote uitdagingen op het gebied van het klimaat en de leefbaarheid in grote steden bijvoorbeeld.

Camiel's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
De film Heat kan ik 100x zien
Welk boek kun je aanbevelen?
One Day van Tabe Ydo. Hij ontwikkelde een methode om het maximale uit je dag te halen. Vol dankbaarheid, beweging en bewustzijn. Altijd als ik zijn inzichten toepas, ga ik fluitend door de dag
Heb je een restauranttip?
Ik woon aan de Egelantiersgracht en kan dagelijks kiezen uit tientallen leuke restaurants en afhaaladresjes, een van de redenen dat zelf nooit kook. En als ik toch iets moet noemen dan restaurant La Oliva Pintxos y Vinos in de Egelantiersstraat. Je kan hier lang kijken in de vitrine naar verse pinchos en daarna dealen met de keuzestress
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
Chris Hydrocultuur in de Jan van Galen Straat in Amsterdam verkoopt de beste planten van Amsterdam

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
In a world where you can be anything, be kind
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Inspirerende mensen aan klantzijde, zoals Charlotte van Bochove (hoofd communicatie van Huawei), Gertie Eikenaar (directeur communicatie Essity) en Bas van Rens (oprichter Truekinetix)
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon