Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Bram Stams

Bram Stams

Manager Salesteam Nationale Markt
In drie woorden: Enthousiast, sportief en leergierig
cup of coffee
Hartstikke zwart

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Op mijn 3 dochters van 3, 4 en 7 jaar oud. Ik zou niet zonder ze kunnen. Werk is belangrijk, maar mijn gezinnetje is het allerbelangrijkst. Zakelijk gezien ben ik er enorm trots op dat ik een mooi team van media professionals heb gevormd die onze relaties in de nationale markt echt verder helpen met het effectief bereiken van hun doelgroep in Limburg. Wil je in Limburg iemand bereiken, dan moet je bij Mediahuis Limburg zijn. Dit team gaat er voor, is eager, betrokken en die teamspirit vind ik een mooie basis voor een gezonde toekomst voor onze relaties en ons bedrijf.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Hardlopen, sinds een jaar of 6 een absolute passie. Onlangs heb ik mijn 8e marathon gerend (laatste was New York, nov. 2018) en in april van dit jaar staat het rennen van de 60km van Texel op het programma. Een beetje uitdaging hou ik wel van.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Als ik in een tijdmachine zou kunnen stappen zou ik wel eens 500 jaar verder willen kijken. Erg benieuwd hoe we dan hier leven op de aarde en of het al mogelijk is om tegen een schappelijk bedrag naar andere planeten te kunnen reizen. En hoe wordt de media dan geconsumeerd? Wat zouden we tegen die tijd voor een technologische snufjes hebben.... leuk om er zo eens over na te denken!

Bram's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
The Green Mile
Welk boek kun je aanbevelen?
Gek op gaten! van Jos Burgers

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
"Je meest ontevreden klant, is je belangrijkste leerbron." Bill Gates
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
<a href="/kennismaken-met/Cyriel-Hendrix" title=”Cyriel Hendrix”>Cyriel Hendrix</a>, Marketing Manager bij Stepco BV
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon