Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Bart de Vries

Bart de Vries

Commercieel Directeur
In drie woorden: Sociaal, sportief en gedreven
cup of coffee
2 espresso bij het ontbijt, 1 zwarte koffie na de lunch, 1 decafé na het diner

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Op mijn zoons, Julius van 9 jaar en Roemer van 7 jaar. Ik vind het mooi om te zien hoe die gasten zich ontwikkelen tot mensen met een eigen leven en een eigen mening. Met alle discussie die daar uiteraard bij hoort met echte kleine Amsterdammertjes.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik ben een fanatiek sporter. En waar ik het leuk vind om te wielrennen met een groep vrienden met wie we dan op zondagochtend de toestand in de wereld bespreken, vind ik het heerlijk om in mijn eentje 's ochtends vroeg een eind hard te lopen. Ik kan dan genieten van de kleinste dingen, als een laagje dauw boven de Amstel of de opkomende zon. En ik moet bekennen dat ik de laatste tijd weer wat fanatieker aan het golfen ben en dat ik ook dat steeds leuker ga vinden. Tot 9 holes. Dat dan weer wel.
Wist je dat ik…
Sinds 2009 lid ben van de sponsorcommissie van de Intocht van Sinterklaas in Amsterdam. Het een na grootste evenement dat jaarlijks in Amsterdam georganiseerd wordt met meer dan 400.000 enthousiaste, vrolijke mensen langs de route. En het mooie is dat dit hele evenement georganiseerd wordt door vrijwilligers.

Bart's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Nr. 14 over Johan Cruijff
Welk boek kun je aanbevelen?
Geronimo van Leon de Winter
Heb je een restauranttip?
Restaurant Marius in de Barentszstraat altijd voorafgegaan met een biertje in naastgelegen Café Worst

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
Die is van mijn vader: "Als je de orgelman kent, moet je nooit met zijn aap de zaken regelen".
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon