Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Arie Boomsma

Arie Boomsma

eigenaar
In drie woorden: Een ondernemende optimist
cup of coffee
met een toefje melk

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Dat we vanuit mijn sportonderneming Vondelgym zoveel extra leuke dingen doen. We maken elk jaar een boek, geven gymlessen op scholen, en in parken. Verzorgen bedrijfstrainingen, maken onze eigen video formats met mediapartners, organiseren evenementen met topsporters, en nu mag ik samen met mijn broer Klaas, hardloopcoach bij de gym en ervaren journalist, een tijdschrift maken over sport en gezondheid. Heerlijk om met zoveel leuke dingen bezig te zijn, en creatief te blijven ontwikkelen.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik deel mijn tijd strak in. Werk met vaste dagen voor mijn tv-opnamen, vaste momenten om te schrijven en ook vaste momenten voor het ondernemen. Al loopt met name dat laatste flink door alle dagen heen. Maar met zo'n strak schema creëer ik wel de nodige ruimte om bij mijn gezin te zijn. Mijn dochter is net 1 geworden, ik vind het belangrijk om veel tijd met haar door te brengen. Vrije tijd is dus vooral voor het gezin. Daarnaast train ik elke dag even, en ik lees veel.

Arie's Tips

Welk boek kun je aanbevelen?
De korte verhalen van Isaac Babel. Of de korte verhalen van Roald Dahl. Totaal verschillend van elkaar, maar allebei zeer de moeite waard. Dahl en Babel horen toch wel tot de beste verhalenvertellers uit onze literaire geschiedenis.
Heb je een restauranttip?
De Gebroeders Hartering in Amsterdam. Een klein ambachtelijk restaurant, met een fantastisch menu en heerlijke wijnen. Je zit er rond de open keuken, en de bediening weet je alles te vertellen over de gerechten.
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
Zeker. Eet meer groente!

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
Ik moet je eerlijk zeggen dat ik mij soms wat stoor aan het geslinger met andermans quotes op social media. Niet dat ze niet sterk zijn hoor. Juist wel. laatst zag ik een hele mooie van Louis C.K. over politiek. Of van Carl Jung over psychologie. Eigenlijk kom ik er elke dag wel eentje tegen die ik sterk vind. Maar je ziet ze zoveel nu. En toch... als het dan echt moet.... de kern van die bekende Gandhi quote vind ik heel mooi; dat je zelf de verandering teweeg moet brengen die je graag wil zien in onze wereld. Be the change you want to see in this world, is het in het Engels. Dat vind ik een mooie gedachte.
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon