Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Annebert Simons

Annebert Simons

sales director
In drie woorden: Optimistisch, doener en doelgericht
cup of coffee
Meestal zwart, maar soms ook een cappuccino of met een beetje havermelk.

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Dat ik goed naar onze relaties kan luisteren en daarom altijd probeer aan hun verwachtingen te voldoen. En ik ben heel trots op ons team waar samenwerken, gezelligheid en oog voor elkaar heel belangrijk is.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Sporten, veel en met anderen. Tennis, bootcamp en yoga zijn favoriet.
Wist je dat ik…
al een kleinkind heb waar ik zo ontzettend blij van wordt, ze heeft humor en wil altijd graag met me dansen.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Haha. Ik zou alleen terug willen met de zelfverzekerdheid van nu naar die heerlijke onbevangen tijd van de 70ties, en doe dan maar met John Travolta of Leonardo di Caprio. Gewoon omdat het kan. Meer serieus met mijn vader om hem te vragen mij te dwingen een goede studie te volgen :)

Annebert's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Oei. Ik heb er een heleboel. Maar twee films hebben veel indruk gemaakt en dat is "Mar adentro" en Yo También. Al oude films maar nog steeds in mijn geheugen.
Welk boek kun je aanbevelen?
De Franse bruiloft van Sabri Louatah en de twee delen die erbij horen.
Heb je een restauranttip?
Ja die heb ik wel in Scheveningen, café Constant en dan vooral 's avonds. Echt heel erg gezellig en ontzettend lekker eten.
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
Fuerteventura, een beetje het Ibiza van vroeger met ruig landschap en mooie stranden en relaxte mensen. Hippies en surfers en geen opsmuk. Precies waar ik heel blij van word. En ook daar een top restaurantje, op Corralejo "Tanta luna". Echt een aanrader.

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. En wat mijn Engelse leraar altijd zei; don't postpone till tomorrow what you can do today.
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Jacques de Wit van Steffie
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon