Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Anne van Haeften

Anne van Haeften

Account Director
In drie woorden: Strategie Creativiteit Wendbaar
cup of coffee
Gewoon zwart!

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Prive trots op mijn 2 kinderen Farah en Nesta en man die Grondgespek.nl oprichtte, maar met name het effect daarvan op ons gezin (meer praten en contact, minder beeldscherm). Zakelijk trots op Albert Heijn Media Services. Samen met Joep Smeets gebracht van een idee/visie (onder leiding van destijds Alfred Levi) naar een succesvolle marketing & media agency die campagnes opzet, uitvoert en evalueert voor met name A-merken binnen de media van Ahold (Albert Heijn, Etos, Ah togo, Gall).
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik heb met mezelf afgesproken dat ik elk jaar wat nieuws moet proberen of leren. Dit jaar was dat borstcrawl (overigens is dit bij lange na niet gelukt, tot groot vermaak van mijn collega's die me 10 weken lang op dinsdagochtend vloekend binnen zagen komen :) Jaar daarvoor liep ik een marathon. Geen vastgeroeste hobbies..
Wist je dat ik…
Fan van 2pac ben?
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Naar morgen.. en niet verder. Ik word gelukkig als ik juist niet weet wat ik volgend jaar aan het doen ben. En ik kijk zeker niet terug.

Anne's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
La meglio gioventu
Welk boek kun je aanbevelen?
A little life
Heb je een restauranttip?
Cafe Modern, Amsterdam-Noord

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
What good are wings without the courage to fly
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon