Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Agnes van Duffelen

Agnes van Duffelen

pr adviseur
In drie woorden: Open, eerlijk en humoristisch
cup of coffee
espresso en soms een cappuccino

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Dat ik samen met mijn partner, Marcel Baltus al 17 jaar een goedlopend pr bureau run. Wij hebben ons nooit laten leiden door de waan van alle dag en staan bekend als een betrokken en eigenzinnig pr bureau. De balans tussen opdrachtgever en media weten wij goed in evenwicht te houden.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Wanderlust door steden en musea. Lange hikes zijn ook goed aan mij besteed. Een voordeel van in Den Haag wonen is dat het strand dichtbij is.
Wist je dat ik…
Een hoofdrol speelde in een Singaporese soapopera als koloniale caucasian dame. Ik werd gescout op straat in mijn backpacktijd jaren 90. De hele dag kreeg ik simpele tekstjes gesouffleerd die ik dan theatraal moest uitspreken. Ze waren erg tevreden of ik vaker terug wilde komen. Ik zag dat niet zitten en wilde liever verder reizen. Het is geen sinecure dat acteren, soms moest een scene wel 6 keer over voor een paar seconden film. Zo saai!

Agnes's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
AMELIE - heerlijke film die ik keer op keer kan zien. Ik ben een grote fan van de Franse cinema.
Welk boek kun je aanbevelen?
Stoner - John Williams, allemachtig wat een beklemming. Intelligente man uit een kleinburgerlijk milieu wat hij nooit helemaal heeft los kunnen laten.
Heb je een restauranttip?
't Parkje in Bergen, hele verfijnde keuken met een bediening zoals je die bijna nooit meer meemaakt in Nederland.

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
"The mind is like a parachute it works the best when open".
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Natasha Bloemhard van Salt Magazine
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon