Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Femke Evers

Femke Evers

Media Director
In drie woorden: Enthousiast, foodliefhebber en gezelligheidsmens
cup of coffee
Zwart

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Mijn dochter! Ze is inmiddels 14 jaar en een heel lief en gezellige meisje. Daarnaast ben ik trots op hetgeen ik doe bij Clever Strategy en hoe het bedrijf zich heeft ontwikkeld de afgelopen jaren. Erg fijn om hier te werken.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik hou heel erg van terrasjes, lekker uit eten gaan, vrienden uitnodigen om voor te koken en festivals. Daarnaast ben ik een enorme Formule 1 fan dus daar draait het in de weekenden ook vaak om. En uiteraard is op stap gaan met mijn dochter en vriend is ook altijd ontzettend gezellig!
Wist je dat ik…
Altijd zeg dat ik 28 ben maar daar inmiddels echt niet meer mee weg kom helaas.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Oeh, lastig. De toekomst zou ik in ieder geval niet willen weten dus dan zou ik graag terug de tijd in gaan naar de jaren 60. Lijkt me een mooie periode om mee te maken en dan zou ik heel veel dierbare opzoeken die er nu niet meer zijn.

Femke's Tips

Welk boek kun je aanbevelen?
Ik ben een enorme Karin Slaughter fan. Al haar boeken zijn aan te raden vind ik.
Heb je een restauranttip?
Zeker! Heel veel zelfs. Voor ontbijt: Harvest Coffee Brewers in Rotterdam;. Lunch: De Schone Lei in Rotterdam en diner: Ruby Rose in Utrecht. Maar er zijn er zoveel meer!
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
Heel standaard maar echt waar: Geniet van alles in het leven! Probeer overal de positieve dingen uit te halen en besteed zo min mogelijk energie aan de negatieve dingen.

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
Take the risk or lose the chance
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon