Kennismaken met…
Mensen maken het verschil. Zij gaan net dat stapje verder voor de klant of regelen net dat beetje extra waardoor campagnes verrassender of relevanter gecommuniceerd kunnen worden. Kom hier eens kennismaken met de mensen in de media die het vak zo speciaal maken!
Image of Max Bekink

Max Bekink

Operationeel Manager
In drie woorden: Vriendelijk, Gedreven, Doelgericht
cup of coffee
Zwart

Korte kennismaking

Waar ben je trots op?
Ik ben trots op waar Mundu nu staat. Ik heb de start van Mundu meegemaakt vanaf de zijlijn. Ik had toen nog een kleine rol. Over de jaren heen ben ik steeds meer betrokken geraakt bij Mundu. En dat is een interessante ervaring. Waar Mundu begon met één klein scherm in Assen en Groningen, beheert Mundu nu een mooi netwerk van masten en billboards verspreid door het land. Iets waar we best trots op mogen zijn!
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
De vrije tijd die ik overhoud besteed ik graag aan wandelen, podcasts luisteren, socializen en natuurlijk dromen over de toekomst.
Waar zou je naartoe gaan in een tijdmachine en met wie/waarom?
Met een tijdmachine kunnen we twee kanten op: vooruit en achteruit. Beide kanten trekken mij enorm. Waar staat Digital Out of Home over 100 jaar bijvoorbeeld? In hoeverre is dit medium nog aanwezig in het dagelijkse leven? Bestaat het überhaupt nog? Terug de tijd in lijkt me natuurlijk ook waanzinnig. De traditionele marketing vóór DOOH. Het lijkt me erg interessant om de opkomst van oudere kanalen mee te maken. Denk aan de eerste TV commercials. In deze leerzame reis neem ik natuurlijk onze directeur Mike mee!

Max's Tips

Wat is je lievelingsfilm?
Shawshank Redemption
Welk boek kun je aanbevelen?
The Lean Startup
Heb je een restauranttip?
Rooftop Merckt in Groningen
Heb je nog een andere leuke tip voor ons?
Wees niet bang om fouten te maken. Zodoende leren we.

Tot slot

Wat is je favoriete quote?
"The way to get started is to quit talking and begin doing " (Walt Disney)
Wie zou jij terug willen zien in deze rubriek?
Ocean Outdoor
  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon