Gastronomie, nieuw horecavablad van Uitgeverij Vizier BV

Gastronomie, nieuw horecavablad van Uitgeverij Vizier BV

Begin juli a.s. verschijnt de eerste editie van horecavakblad Gastronomie van Uitgeverij Vizier BV. Het is een gratis vakblad dat wordt verstuurd naar hotel-restaurants, restaurants met een Frans-Nederlandse keuken, brasserieën, lunchrooms, grand-cafés en cateringbedrijven. Gastronomie richt zich op (non-)food in de Horeca met de nieuwste trends, kooktechnieken, productinformatie, nieuws, columns, wijn en interviews. Het vakblad verschijnt 12x per jaar in een oplage van 20.000 exemplaren. De kosten voor 1/1 pagina FC bedragen 2.500 euro.

  • X icon
  • Linkedin icon
  • Email icon

Kennismaken met…

Image of Peter Burghoudt
Peter Burghoudt
uitgever / hoofdredacteur bij VOL-MAGAZINE
In drie woorden: geef niet op...! of gedreven, passievol, resultaatgericht.
cup of coffee
Bijvoorkeur een doppio macchiato, met echte melk, ik doe niet mee aan de havermelk hype!

Medianieuws per e-mail?

Ontvang een maandelijkse samenvatting van het meest belangrijke medianieuws per e-mail.